FRA FRITIDSHJEM TIL FRITIDSKLUB

Dit barn er nu indmeldt i Klub Kastellet - og du har sikkert en masse spørgsmål.

 

Find de fleste svar i menuen til venstre, kom forbi eller ring til os på tlf. 42 60 45 45.

 

 

Den væsentligste forskel på fritidshjemmet og fritidsklubben er, at jeres barn for første gang går fra pasningsordningerne til et fritidstilbud. Fritidsklubben er et tilbud, hvor vi har andre normeringer, færre voksne pr. barn og andre aktiviteter at byde på. Det betyder, at vi ikke tjekker om børnene møder ind i klubben efter skoletid til forskel fra fritidshjemmet, så I skal fra nu af selv lave aftaler barn og forældre imellem. 


De fleste børn syntes det er spændende, og det er som regel også sværest for jer forælder at jeres barn allerede skal starte i klub.

 

Vi holder i marts/april måned et åbent hus arrangement, hvor I får mulighed for at se klubben og medarbejderne samt udfylde stamkort og tilmelde jer nyhedsbrev.

 

Introforløb

Klubben har et intro-forløb i maj og august måned, hvor vi opfordrer forældrene til at sende deres børn i klub så ofte som muligt for at give os muligheden for at:

  • Lære børnene at kende og omvendt.
  • Lære børnene kulturen, reglerne og dagligdagen her i huset.

 

Det er vores erfaring at børnene får meget nemmere ved at knytte sig til huset, hvis de deltager så meget som muligt i dette forløb.

 

Bestyrelsen og personalet i Klub Kastellet vil gerne byde børn og forældre VELKOMMEN I KLUBBEN!

Vi glæder os til at se jer