Podcast

 

Du kan lytte med på serien ForældreCAST via SoundCloud, Apple Podcast eller Google Podcast. Kort sagt: Når du har tid og lyst. (søg efter fritidsklubben Kastellet).

Vi vil da opfordre til, at du trykker "follow". Så får du automatisk besked ved nye afsnit. 

Du kan også finde ForældreCAST på fritidsklubbens YouTube kanal


 
Men du finder også afsnittene lige her på hjemmesiden.  

Fritidsklubben Kastellet · ForældreCast Fritidsklubben Kastellet

 

 


Lidt om afsnittene

I afsnittet "Efterår 2022" kigger vi lidt på, hvad der er sket siden sommerferien. En snak om trivsel og en snak om aktiviteter resten af 2022. (Optaget oktober 2022)

 
I afsnittet "sommer 2022" har vi samlet en række nedslag omkring hverdagen i Klub Kastellet. Afdelingsleder Martin Hoffgaard og administrativ medarbejder Michael Bank Weltz taler bl.a. om opstarten for 3. klasserne, aktiviteter målrettet de større børn, ny mobil- og slikpolitik og forventninger til klublivet i sommerferien. (Optaget juni 2022)

 


I afsnittet "Fra fritidshjem til fritidsklubsætter vi fokus på overgangen fra fritidshjem til fritidsklub. Men andre end forældre til 3. klasser kan sagtens lytte med.

Søren Østergaard fra Center for Ungdomsstudier fortæller om, hvorfor fritidsklubben er en arena med flere gode udviklingsområder for børn og unge fra 3. klasse og op til 7. klasse. (Optaget april 2022)

I afsnittet "Ingen Corona restriktioner - Og hva så?" sætter vi fokus på Klub Kastellet efter fjernelsen af corona restriktionerne. Mød den nye afdelingsleder, Martin Hoffgaard (Optaget februar 2022)

 

I afsnittet "Det pædagogiske tilsyn - Hvad er det for en fisk?" har besøg af pædagogisk konsulent, Heidi Paaske Jørgensen, fra Københavns Kommune, Børne og unge forvaltningen, Indre by Østerbro. Hun fortæller om, hvad der egentlig ligger i begrebet "Det pædagogiske tilsyn". (Optaget november 2021).

I afsnittet "Få indblik i arbejdet omkring forældrebestyrelsen" sætter vi fokus på arbejdet i den fælles forældrebestyrelse for Klub Kastellet og Pumpestationen Fritidscenter. (Optaget november 2021).

I afsnittet "Børns Vilkår og digitale fællesskaber" har vi fanget Pauline fra Børns Vilkår på en mobilforbindelse. Hun fortæller om deres projekt "Digitale Fællesskaber", som også Klub Kastellets medlemmer kommer i kontakt med. (Optaget juni 2021). 

God fornøjelse - Det er mest for voksne.