Krea-værksted

Krea-værksted på fritidsklubben KastelletKrea-værkstedet er et rum, hvor børnene uanset køn, alder og erfaring kan udforske og eksperimentere med forskellige materialer.   

Der vil være et pædagogisk fokus på, at børnene får kendskab til et bredt og alsidigt udvalg af aktiviteter, så de har mulighed for at udvikle deres æstetiske sanser.

Værkstedet vil på daglig basis være åbent for flere faste aktiviteter, som børnene uden voksenstyring kan gå i gang med, det kunne f.eks. være smykkefremstilling, collage, tegne og male med vandfarver, knytning mm.

Andre gange er der aktiviteter, hvor pædagogen byder ind med emner og inspiration som f.eks. at lave ting i træ og sten, male på glas og porcelæn samt male på lærreder og stof, genbrugskunst og andet kunsthåndværk.

Der vil også være større projekter, hvor børnene ”binder” sig til flere dage af gange med et bestemt tema. Af og til vil der være interessebaserede ture ud af huset med fokus på kunst og kultur.

 

Vi sætter stor pris på at der i værkstedet skal være plads til ro og fordybelse, så derfor er vi opmærksomme på, at vi har en stille og rolig omgangstone med hinanden. Altid med plads til at hyggesnakke.