Mobilpolitik

 

Mobilpolitik pr. 26. juni 2023 (gældende for både mobil og tablet)
Det er tilladt at have sin mobiltelefon eller tablet med i klubben - på eget ansvar. 

De skal dog være slukket og ligge i tasken fra børnene ankommer fra skole til Fritidsklubben Kastellet - og indtil kl. 16.00. 

Der vil i værkstederne være mulighed for, at bruge klubbens tablets til pædagogiske aktiviteter (tekster til sang eller mønstre i sy- og kreaværkstederne).

Akutte og vigtige beskeder der skal nå frem til barnet i løbet af dagen, gives videre til barnet efter opringning til de voksne på klubbens mobilnummer 42 60 45 45. 

På samme måde kan børnene låne klubbens mobil, hvis der skal gives en besked til familiemedlemmer. 

 


Indsigt: 
Der er mange holdninger til skoler og fritidsinstitutioners mobilpolitik; skal der være totalforbud, ingen regler eller findes der en gylden middelvej? 

Vi bygger vores mobilpolitik på både pædagogernes faktiske oplevelser i klubben og den gændse viden på området og dialog med forældre. 

Ønsket resultat:
Vi vil med den nye mobilpolitik gerne anspore børnene til mere samvær og fællesskab omkring nogle af de mange aktivitetstilbud Fritidsklubben tilbyder, herunder gerne mere fokus på bevægelse og udeliv.

Vi vil gerne skabe rammerne for relationer med Fritidsklubbens øvrige børn uden for mobiluniverset. 

 

Tal gerne med dit barn om:

  • Det er godt at holde pauser fra skærmen.
    – Fritidsklubben er et af disse steder til efter kl. 16.00. 
  • Det er helt ok ikke at svare på beskeder fra vennerne lige med det samme.
  • Lav aftaler om morgenen omkring legeaftaler, sport m.m.

     

I er naturligvis altid velkomne til at ringe, maile eller komme forbi og få en snak, hvis I tænker at vi kan hjælpe i forhold til ovenstående.